Autovictimizarea piromanilor: Ponta si Crin ataca din nou

Punerea sub acuzare a lui Liviu Dragnea, unul dintre cei mai influenti baroni pesedisti, secretar general al famigliei socialiste de la Bucuresti dezavuata chiar de familia socialista europeana, i-a socat pe aventurierii pucisti. Baietii se comporta ca niste rataciti, acumuleaza gafe cu o ardoare de-a dreptul induiosatoare. Confruntati cu consecintele fraudelor de o piramidala nesimtire de la referendum, Ponta si Antonescu se dau de ceasul mortii si se proclama potentiali martiri. Dupa ce-au dat foc Cetatii, tot ei, herostratii de Dambovita, sunt cei care se rastesc , se simt lerzati si dau lectii. La capitolul impertinenta, la practicarea a ceea ce se cheama chutzpah, sunt neintrecuti. Cineva ar trebui sa scrie un eseu despre psihologia puslamalei.

Ca isteroidul Crin da din picioare ca un Goe in transa, nu e motiv de uimire. Este al sau modus operandi. Nu e nimeni stupefiat nici de nalucirile plagiatorului, omul care declara deunazi, cu acelasi zambet natang pe chip cu care se afiseaza de fiecare data cand mai emite o enormitate, ca este constient de rolul sau in deteriorarea relatiilor cu Germania. Ca si Sova, negationistul Holocaustului si bunul sau amic, Ponta isi toarna cenusa-n cap doar pentru a-i ameti pe inocenti. Este discipolul fidel al lui Ion Iliescu, asadar un om fara insusiri si fara regrete. Iliescu este intruchiparea lui Homo Sovieticus, Ponta a lui Homo Prevaricatus.

De la minut la minut, saltimbancii uselisti mai ofera un penibil exercitiu propagandistic. Mai intai, El Crin anunta ca PNL nu a avut intiativa suspendarii lui Traian Basescu.Trebuie sa te fi nascut ieri ca sa poti crede aceasta aiureala. Oricine l-a vazut pe Zeligul politicii romanesti, imbatat de propria-i glorie, in fata microfoanelor de la Cotroceni, stie ca omul, de o patologica vanitate, si-a visat cu mistuitoare patima aceste clipe. Cum nu avea alta cale, a grabit inlaturarea presedintelui legal. Acum este traumatizat, mi-l pot imagina plangand de furie in baie…

Vine apoi Ponta, acest Munchausen din Balcani, sa anunte ca alianta uselista este alive and well, ca duumvirii nici nu se gandesc sa se comporte ca oameni politici responsabili, ca-si vor continua de nimic abatuti poltroneriile si potlogariile. Oricat vor fi ei vestejiti de comunitatea internationala, nu vor ceda. Conspiratori ei insisi, vad doar conspiratii in jur: ale UE, ale NATO, ale “strainilor haini”, ale “vandutilor”, ale “cosmopolitilor fara neam si tara”, ale “agenturilor” etc  “Le Monde” este pentru ei o oficina dusmanoasa, la fel “Der Spiegel”, “Washington Post” ori “Frankfurter Allgemeine Zeitung”. Le sta in gat “Deutsche Welle”. I-ati auzit vreodata sa- se simta deranjati de “Vocea Rusiei”?

Abia astept sa-i vad ca voluntari in fata “plutonului de executie” al mult detestatei DNA, solidari cu fratele de suferinta Dragnea. N-ar fi prima lor imensa prostie. Bezmetici, virulenti si ridicoli, cei doi par sortiti un destin de histrioni suicidari din punct de vedere politic.

 

In legatura cu “auto-denuntul” lui Ponta si Antonescu, iata Comunicatul Societatii “Timisoara”:

Consecventă apărării statului de drept, instituţiilor democratice şi ordinii consituţionale din chiar momentul constituirii ei, Societatea Timişoara trage un semnal public de alarmă referitor la încălcarea de către liderii actualei puteri din România a separației puterilor în stat, punând în pericol, în acest fel, statul de drept.  Cererea fără precedent, formulată de primul ministru Victor Ponta și de președintele Senatului Crin Antonescu, ca procurorii DNA să fie aduşi în faţa unei Comisii de anchetă a Parlamentului, este o dovadă îngrijorătoare a pierderii oricăror repere ale ordinii constituţionale din România. Atragem atenţia că solidarizarea prin autodenunţ a premierului României cu domnul Liviu Dragnea este o acţiune vădită de imixtiune şi de presiune inacceptabilă asupra unei anchete în curs.

Avertizăm pe primul ministru Victor Ponta, pe președintele Senatului Crin Antonescu că, prin declarațiile și acțiunile lor abuzive, de obstrucționare a justiției, se fac responsabili în fața cetățenilor țării și în fața partenerilor externi, de conducerea României spre o stare de instabilitate și haos.

Ne adresăm organismelor interne şi internaţionale, personalităţilor publice din ţară, doamnei comisar al justiţiei şi drepturilor omului Viviane Reding, Partidului Socialist European şi ALDE (Partidul Liberalilor și Democraților Europeni) să ceară domnilor Crin Antonescu, președinte al Senatului României, şi domnului Victor Ponta, prim ministru în funcţie, să pună de îndată capăt acestor acţiuni inacceptabile de intimidare a magistraţilor.

 Timişoara, 6 septembrie 2012                                                          Consiliul de conducere

 

 

Pentru comentarii:

http://www.contributors.ro/politica-doctrine/autovictimizarea-piromanilor-ponta-si-crin-ataca-din-nou/

Advertisements

Comments are closed.

%d bloggers like this: