Apel pentru onoare academica: Mega-plagiatorul Ponta nu are dreptul moral sa patroneze o conferinta a diasporei stiintifice romanesti!

Citesti si nu-ti vine a crede. “Sub inaltul patronaj al Primului Ministru, Dl. Victor Ponta, se va desfasura la Bucuresti, in perioada 25 – 28 septembrie 2012, cea de-a treia editie a conferintei “Diaspora in Cercetarea Stiintifica si Invatamantul Superior din Romania”. Organizat sub sloganul “Seminte de Viitor – Seeds for the Future”, evenimentul isi propune sa creeze un spatiu al dialogului si al colaborarii intre cercetatori romani, indiferent de locul unde traiesc si lucreaza, continuand seria intalnirilor comunitatii stiintifice romanesti din tara si strainatate inceputa in anul 2008.”

http://uefiscdi.gov.ro/articole/3083/Cea-de-a-treia-editie-a-conferintei-Diaspora-in-Cercetarea-Stiintifica-si-Invatamantul-Superior-din.html

No comment, indeed. Mi-am amintit titlul unui roman de Malraux, Le Temps du mepris.

Fac aici un apel pentru lansarea unei petitii online in care sa se ceara boicotarea Conferintei “Diaspora in Cercetarea Stiintifica” atata vreme cat ea este patronata oficial de un plagiator dovedit. Sunt convins ca printre posibilii participanti se afla numerosi cercetatori de foarte buna calitate. Tocmai de aceea este important sa se trimita acest semnal lipsit de orice ambiguitate: Nu pactizam cu minciuna, nu cautionam frauda.

Comunitatea stiintifica are dreptul sa raspunda cu un NU categoric infinitului tupeu al mega-plagiatorului. Cine este de acord, poate raspunde si pe acest forum, dar postarea si semnarea petitiei este urgent necesara.

Link pentru cine doreste sa semneze petitia:

http://civitas.dogaru.net/boicotarea-conferintei-diaspora-in-cercetarea-stiintifica/

Pentru comentarii:

http://www.contributors.ro/reactie-rapida/apel-pentru-onoare-academica-mega-plagiatorul-ponta-nu-are-dreptul-moral-sa-patroneze-o-conferinta-a-diasporei-stiintifice-romanesti/

Advertisements

Comments are closed.

%d bloggers like this: