In fine! Demisia caloriferologului Marga

Am scris aici acum cateva zile ca demiterea caloriferologului este iminenta. Nu era o profetie, ci o judecata de bun simt. Iata ca, in fine, se mai petrec si lucruri normale intr-o Romanie ce parea, in vara anului trecut, ca aluneca ireversibil pe panta neo-autoritarismului. Andrei Marga s-a dovedit nu doar incapabil sa conduca ICR. El s-a identificat, de o maniera ce frizeaza iresponsabilitatea, cu tot ce este mai reactionar si obscurantist in spatiul cultural romanesc. S-a crezut infailibil. S-a inselat. Declaratiile vindicative ale  lui Marga si ale camarilei sale impotriva conducerii anterioare a ICR, calomniile debitate in serie, au infestat spatiul public de o maniera scandaloasa. Echipa protocronistului putinofil Andrei Marga, sustinuta de Crin Antonescu, s-a crezut deasupra legii. Este timpul sa plateasca pentru aceasta aroganta fara margini.

Andrei Marga a demisionat de la conducerea Institutului Cultural Român, după ce  în această dimineață, comisiile de cultură și de buget ale Senatului au propus,   Biroului Permanent al Senatului, demiterea conducerii ICR.

Citiţi mai mult: Andrei Marga a demisionat de la conducerea ICR după ce în SENAT s-a votat propunerea de DEMITERE a acestuia | VIDEO – Partide > EVZ.ro http://www.evz.ro/detalii/stiri/andrei-marga-la-un-pas-de-demiterea-din-fruntea-icr-pnl-il-tine-in-brate-1042920.html#ixzz2WTgnFbdt
EVZ.ro

Comisiile reunite de Cultura si de Externe ale Senatului au votat luni demiterea conducerii executive a Institutului Cultural Roman, respectiv a directorului Andrei Marga si a celor doi vicepresedinti, acuzand faptul ca nu au primit de la acest institut documentele financiare legate de anul 2012, a anuntat senatorul PSD Georgica Severin.

http://www.revista22.ro/comisiile-de-culturaexterne-ale-senatului-au-votat-demiterea-lui-andrei-marga-de-la-conducerea-icr-27694.html

http://www.evz.ro/detalii/stiri/andrei-marga-la-un-pas-de-demiterea-din-fruntea-icr-pnl-il-tine-in-brate-1042920.html

Advertisements

Comments are closed.

%d bloggers like this: