Canaliile mercenare si teroarea mediatica (un text de Dragos Paul Aligica)

Pe Facebook, Dragos Paul Aligica scrie despre jalnica “plimbare a libertatii” organizata de oamenii infractorului securist, Dan Voiculescu, a.k.a. Felix. Politologul are intru totul dreptate. S-a vazut clar ca in pofida instigarii la seditiune, la subminarea statului, badeagazii sunt izolati si, social vorbind, niste impotenti. Nu le-au ramas ca arme  decat calomnia sordida, insulta grobiana si agresiunea fizica. L-ati vazut pe Badea Walker (ca doar plimbaret e ipochimenul) cu ochii iesiti din orbite, de-a dreptul apoplectic? Iata asadar textul:

“Azi s-a vazut clar: Astia nu reprezinta politic nimic, nu reprezinta o miscare sociala. Nu reprezinta nici macar o miscare civica legitima, de proportii demne de notat. Sunt doar ei si interesele lor corupte plus o mana de imbecili redusi la cel mai mic numitor comun al unei propagande imbecile, de imbecili, pentru imbecili.

Cu cateva mii de nenorociti si imbecili scosi in strada, “marii manipulatori” ai lu’ Peste si-au taiat singuri credibilitatea. Mai sunt si prosti. Mapraxis manipulatoriu.

Acum se vede clar ce si cum: de ani de zile o mana de neispraviti si canalii mercenare, ajunse pe o platforma mediatica, terorizeaza mediatic o tara, fac apologia infractorului, instiga la ura, instiga la violenta, se angajeaza fatis in subminarea autoritatii statului si subminarea ordinii de drept si
constitutionale!! Nu sunt o miscare nationala, nu sunt o miscare politica , nu sunt nici macar o grupare de interes civic semnificativ. Cine sunt deci astia si ce reprezinta ei ca sa aiba aceste pretentii mirobolante de a seta agenda publica???!!!

Mircea Albulescu in apararea lui Dan Voiculescu

Cat mai dureaza pana cand institutiile statului se autosesizeaza!? Cat mai dureaza pana cand acesti nenorociti, aceste canalii care fac stat in stat sunt confruntate cu legea?! Cine sunt acesti neica nimeni ridicati pe o platforma mediatica construita prin furt si santaj care fac fara-de-legea in tara asta?!!
Cum s-a ajuns la aceasta absurditate?! Romania e sat fara caini? Cum e posibil ca niste indivizi cu nume si prenume sa iasa public si sa faca cu tupeu si impunitate apologia infractorului dovedit? Isi bat joc de sistemul de justitie.

De institutiile statului. De ordinea publica.

Ce dovezi suplimentare mai vreti azi?! Cat mai dureaza abuzul si bataia de joc ce face apologia coruptiei si fara-de-legii in numele liberatii de expresie, liberatii presei si libertatilor civile? Asta nu e libertatea cuvantului, asta nu e o chestiune de mass media. Cat mai dureaza pana cand institutiile statului se autosesizeaza!?”

 

Preluat de aici:

http://inliniedreapta.net/monitorul-neoficial/dragos-paul-aligica-de-ani-de-zile-o-mana-de-neispraviti-si-canalii-mercenare-terorizeaza-mediatic-o-tara/

Comments are closed.

%d bloggers like this: