Suveranitatea poporului: Micul Caligula trebuie oprit!

Revolutiile din 1989 au schimbat radical organizarea politica si socială din statele a ceea ce s-a numit Blocul Sovietic. Dupa decenii in care minciuna s-a aflat la putere, sustinuta de teroarea poliţienească şi ideologică, dupa ce piaţa liberă a fost sugrumată, popoarele inrobite şi-au afirmat dreptul de a nu mai trai in lanţuri. Spre deosebire de alte state din regiune, in Romania, finalul dictaturii comuniste s-a petrecut violent, a dus la o baie de sange. Din ruinele vechiului regim a renăscut o nomenclatură adaptată noilor conditii. Vechii stăpani au devenit, direct ori prin interpuşi, noii stăpani. Echipa Ion Iliescu-Petre Roman a prezidat asupra marii urzurpări. Fesenismul a fost numele acestei imense imposturi.

Au urmat decenii de amanări, tergiversări, iluzii si deziluzii. Dupa alegerile din 2004, regimul fesenist a primit lovituri dure. Au fost infiinţate DNA si ANI. Statul de drept a devenit realitate. In 2012, un grup de aventurieri politici, direct legaţi de interesele nomenclaturist-securiste, au incercat să distrugă democraţia din România.

Unii işi spuneau liberali, alţii conservatorii ori social-democraţi. Erau de fapt o mafie, un grup infracţional organizat. Ideologia lor se reducea la jaf. Unul dintre pucisti se afla acum după gratii. Televiziunea sa continuă să infesteze spaţiul public. Altul s-a retras, infrant si umilit de propiiile sale creaţii, intr-o abulică tăcere. Cel de-al treilea, campionul iresponsabilitaţii guralive, egoman, mitoman si piroman, premier atunci şi acum, vrea sa devina presedintele României pentru a implini ceea ce nu i-a reuşit in iulie 2012. Micul Caligula trebuie oprit.

Fiecare vot contează, soarta democraţiei din România se află in primejdie. Prin vot reafirmăm cea mai importantă cucerire a revoluţiei de acum un sfert de veac–suveranitatea poporului. Prin vot putem opri avalanşa pesedistă. Prin vot le spunem prietenilor lui Putin că nu-i acceptăm, că romanii sunt sătui de ocupaţii ruseşti. Prin vot spunem Occidentului că poate avea incredere in noi. Este votul conştiinţei democratice, să nu-l ratam! Eu votez Monica Macovei.

Pentru comentarii:

http://www.contributors.ro/politica-doctrine/suveranitatea-poporului-micul-caligula-trebuie-oprit/

Advertisements

Comments are closed.

%d bloggers like this: