Pentru fericirea poporului! Reflecţiii despre tăvălugul pontocratic si posibilitatea de a-l opri

Motto: “Ceausescu nu fi trist, Victor Ponta-i comunist”, Piata Universităţii, 8 noiembrie 2014

Victor Ponta ne asigură ca vrea sa devina presedinte pentru fericirea poporului. Acesta era titlul uneia din productiile propagandistice ale realismului socialist in cea mai degradată si degradantă fază a sa. Premiera a avut loc in 1952, in plina teroare stalinista. Era scrisă de comediograful en titre al regimului, Aurel Baranga, si de politrucul bornat, inenarabilul Nicolae (Nikolai) Moraru. Minciuna este sufletul nemuritor al comunismului, a afirmat, memorabil si cat se poate de justificat, marele filosof polonez Leszek Kolakowski. Comunistii, post-comunistii si tovarăsii lor de drum, mai vechi si mai noi, s-au scăldat intotdeauna in mocirla minciunii. Victor Ponta este Homo Praevaricatus, tocmai din acest motiv a facut fulgeratoarea sa cariera in PSD-ul iliesciano-nastasiot. Minte fără să rosească si fara să clipească. Se pretinde un apărător al intereselor plebee, este de fapt omul oligarhiei cleptocratice.

Se declară un sustinător al aliantelor vestice, de fapt simpatizează cu putinismul si cu Partidul Comunist Chinez, “forta politică conducătoare” din Republica Populară a Amneziei (cum corect a numit o jurnalistă americană China comunistă). Victoria lui Ponta la al doilea tur ar insemna un dezastru pentru Romania: nu am nicio indoială că ar urma, cu maxima celeritate, gratierea marilor penali, in frunte Dan Voiculescu si Adrian Năstase. Din ratiuni usor de bănuit, ar mai intarzia un pic gratierea lui Don Relu Fenechiu.

De ce scriu aceste lucruri, in fond bine cunoscute? De ce e nevoie sa le repetăm? Pentru ca mai sunt unii care cred că lupta impotriva lui Ponta n-ar avea nevoie de voturile sustinătorilor unuia sau altuia dintre candidatii de la primul tur. Este o pozitie iratională si contraproductivă. Una care probează doar narcisism miop si obstinatie ingamfată. Pe scurt,  vanităti rănite. In asemenea momente, orgoliile sunt lăsate de-o parte, iar rationamentele falacioase de tip cherry picking sunt, macar temporar, abandonate. Stim că, sub Ponta, numai de fericirea poporului nu va fi vorba, ci de aceea a unor neo-nomenclaturisti crapulosi dispusi să comită orice fărădelege pentru a-si eterniza puterea si a termina de prădat aceasta tara. Va urma orbanizarea Romaniei. Ea trebuie impiedicată prin votul nostru.

Există inca o sansă de a opri tăvăugul pontocratic. Fiecare vot contează, este ceea ce au inteles si Monica Macovei, si Elena Udrea. A vota impotriva lui Ponta pe 16 noiembrie inseamnă că-ti pasă intr-adevar de viitorul acestei tări. Exista o alegere, iar indecisii pot iesi din starea lor de indiferentă facand acasta optiune. Este in joc libertatea cetătenilor Romaniei. ADN-ul pontocratiei este unul liberticid.

Comments are closed.

%d bloggers like this: