O regretabila eroare si o clarificare

In editia scrisa a “Evenimentului Zilei” de azi s-a produs o regretabila eroare. Redactia a publicat o erata pe care o reiau aici. Sunt convins ca niciun cititor de buna credinta n-ar fi putut crede ca textul acela imi apartine. Am inceput sa scriu la EvZ in toamna anului 2006 si pretuiesc mult aceasta colaborare. Nu cred ca a fost saptamana in care sa nu public un articol in cadrul “Senatului EvZ”. Multumesc redactiei pentru precizarea menita sa inlature orice confuzie.

SENATUL EVZ: Cine a fost Nicu Ceauşescu? Ispita comunismului dinastic (I) – Opinii EVZ > EVZ.ro http://www.evz.ro/detalii/stiri/senatul-evz-cine-a-fost-nicu-ceausescu-ispita-comunismului-dinastic-i-943713.html#ixzz1WcodKUst

În ediţia de astăzi, 31 august 2011, a “Evenimentului zilei”, a fost publicat un text sub semnătura lui Vladimir Tismăneanu, care nu îi aparţinea. Textul de mai sus este cel care ar fi trebuit să apară în pagina de opinii şi urmează să fie publicat în ediţia de mâine, 1 septembrie 2011, în paginile ziarului. Ne cerem scuze atât autorului, cât şi cititorilor pentru regretabila eroare.

Comments are closed.