Superlativul Anului la categoria “Subterana intelectuala”

Se acorda ex aequo profesoarei Alina Mungiu-Pippidi de la Hertie Schoool din Berlin, si lui Dorin Tudoran, fost disident anticomunist si fost sfetnic politic al partidului-televiziune din buzunarul lui Dan Voiculescu, aka Felix.

Motivatie: Sa fii sotia nepotului de fiica a lui Nicolae Iorga si sa te distrezi pe seama celor care critica decorarea de catre presedintele Klaus Iohannis a unui admirator al “moralitatii legionare”, este o realizare unica. De asemenea, sa fi fost prieten cu Monica Lovinescu si cu Virgil Ierunca, iar acum sa fii luat in brate de fratii Roncea, de Ovidiu Hurduzeu, de Mircea Platon si de Iulian Capsali, este, nu mai putin, o realizare unica.

 

 

 

Mentiuni (ne)onorabile: Vasile Ernu, Costel Rogozanu, Iulian Capsali. Vor fi luati in consideratie pentru anul viitor.

Articolul de mai sus se doreste un raspuns cordial la aceste doua postari:

http://www.dorintudoran.com/o-victorie-stralucita/

PS Din motive pe care profesoara de la Hertie School le intelege foarte bine, sunt convins, o anunt pe aceasta cale ca imi dau demisia din board-ul consultativ international (International Advisory Board)  al revistei “Romanian Journal of Political Science”. Este evident pentru orice persoana de buna-credinta ca nu pot dezonora, tocmai eu, cel infierat de “Romania Curata”, un asemenea consiliu. Cum se obisnuieste, cand te retragi dintr-un asemenea Board, poti nominaliza pe cineva. Eu il nominalizez pe dl Dorin Tudoran. Motivatia este expusa mai sus.

http://www.sar.org.ro/polsci/

Recomandari de lectura:

http://www.contributors.ro/editorial/il-mai-%c8%9bine%c8%9bi-minte-pe-relu-fenechiu-despre-gafele-preziden%c8%9biale-ale-d-lui-klaus-iohannis/

http://www.contributors.ro/cultura/a-fost-ucis-un-brad-tanar-ioan-petru-culianu-ar-fi-putut-implini-65-de-ani/

http://www.contributors.ro/politica-doctrine/sindromul-capsali-ayatolahul-tismaneanu-si-pungu%c8%9bele-de-sange/

http://www.contributors.ro/cultura/despre-civilitate-si-acuratete-cateva-precizari-pentru-doamna-alina-mungiu-pippidi/

http://www.contributors.ro/cultura/presupusul-plagiat-al-d-lui-ponta-si-onoarea-mediului-academic-romanesc-un-scurt-raspuns-profesoarei-alina-mungiu-pippidi/

Comments are closed.