Sondaj: despre dezbaterile Institutului de Studii Populare în 2010

În calitate de presedinte  al consiliului ştiinţific al ISP, aş dori să consult cititorii acestui blog cu privire la direcţia dezbaterilor pe care ei le aşteaptă pentru anul 2010. Mai jos, aveţi un sondaj unde vă puteţi exprima patru opţiuni, în ordinea preferinţei. (VT)

 

Institutul de Studii Populare (ISP) este fundaţia Partidului Democrat Liberal avand un rol de think-tank, prin intermediul căreia vor fi dezvoltate elementele doctrinare şi de identitate politică a PDL. Misiunea fundamentala a ISP este sa contribuie la prosperitatea Romaniei si la consolidarea valorilor democratice in Romania si in regiune. ISP isi propune sa contribuie la dezvoltarea şi promovarea doctrinei populare în Romania, sa proiecteze si sa recomande politicile publice necesare unei guvernari eficiente de centru-dreapta.


Aflat in serviciul natiunii romane si a cetatenilor sai, ISP va promova valorile nationale si occidentale de centru-dreapta, va promova libertatea economica, politica si religioasa dar si responsabilitatea civica. In acest scop, ISP va elabora studii de analiza politica sau analiza politicilor publice si alte publicatii similare, va organiza si sustine grupuri de lucru, seminarii, forumuri de dezbatere si scoli de training.

Comments are closed.